You are viewing all posts written in Nederlands

Alleenstaande ouder je kan dromen !

Als alleenstaande ouder dien je alles zelf te regelen, van hot naar her vliegen, al was het maar om de nodige gezonde mondvoorraad voor de kinderen in huis te hebben. Grotere kinderen uit éénoudergezinnen zien nauwelijks hun ouders of hebben overbezorgde ouders met als gevolg ongecontroleerde emoties bij beiden. Hoe krijg je daar klaarheid in? Als we zien hoe sommigen daar in slagen, dienen we niet alleen te weten wat je niet moet doen als je ergens vast zit, maar te rade gaan bij diegenen die vast zaten en daaruit gegroeid zijn. Blijvende vooruitgang in uw leven krijg je als je daarvoor een systeem hebt en dat is precies wat we hebben ontwikkeld.

Continue Reading...

Met transformerende producten kan je levens veranderen als je commissies worden uitbetaald.

Omdat uw financiële, spirituele , sociale en persoonlijke toekomst heeft alles te maken met wat u bereid bent te doen op dit moment .
Het heeft alles te maken met het niet tevreden zijn met minder, en beginnen te geloven dat je de moeite waard bent.
Het begint allemaal door te kiezen voor …

Continue Reading...

Als uw Google-resultaten niet verschijnen, verlies je uitzonderlijke kansen.

Neem het als een gegeven dat we leven in een wereld die heel gelukkig is als er kan gezocht worden, hetzij met Google, Bing, Ask enz. Voordat klanten overwegen zaken te doen met uw bedrijf gaan ze eerst een kijkje nemen in de zoekmachines. Als uw Google-resultaten niet verschijnen, verlies je kansen. Dus het is noodzakelijk dat uw merk of uw naam een sterke online aanwezigheid heeft als u meer klanten of leden wilt.

Voordat klanten overwegen zaken te doen met uw bedrijf gaan ze eerst een kijkje nemen in de zoekmachines. Als uw Google-resultaten niet verschijnen, verlies je kansen. Dus het is noodzakelijk dat uw merk of uw naam een sterke online aanwezigheid heeft.

Continue Reading...

1 2 3 131